Du burde modtage en automatisk ordrebekræftelse fra vores system inden for 5-10 minutter efter afslutningen af din ordre på Party.dk. Tjek også din spam-mappe. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, kan du når som helst kontakte vores kundeservice og bede om, at der sendes en ny ordrebekræftelse. Du modtager også en anden e-mail fra os, når du behandler din betaling og sender din ordre.

Hvis du har betalt med din PayPal-konto, modtager du kun en ordrebekræftelse på din betaling fra PayPal.