Als je een tegoedbon code hebt, kan je die in de winkelwagen gebruiken. Daarvoor moet je echter eerst de URL www.party.nl/coupon gebruiken om het codeveld te activeren. Bij het bekijken van je winkelwagen zie je dan het veld 'tegoedbon code invoeren' waar je jouw code kunt invoeren en vervolgens op de knop "verzenden" drukt.

Je hebt al artikelen in je winkelwagen? Geen probleem. Die blijven daar bewaard - ook als je tussendoor een andere URL bezoekt.