Als u een couponcode heeft, kunt u deze in de winkelwagen inwisselen. Om dit te doen, moet u echter eerst naar de URL www.party.nl/coupon gaan om het voucherveld te activeren. Wanneer uw winkelwagen opnieuw wordt weergegeven, verschijnt het vak "Voer couponcode in", waar u uw couponcode invoert en vervolgens op de blauwe pijlknop klikt.

Heeft u uw artikelen al in de winkelwagen? Geen probleem, ze worden daar opgeslagen - zelfs als u tussen een nieuwe URL belt.